AANGEPASTE VUURWERKREGELS

Let op: sinds dit jaar zijn er weer een paar aangepaste Vuurwerkregels van toepassing!

Aanpassing Vuurwerkregels 2018

Eerder dit jaar heeft de Tweede Kamer besloten dat het veilig afsteken van vuurwerk een speerpunt dient te zijn. Dat kunnen wij als Vuurwerk Almere Haven natuurlijk alleen maar toejuichen.

Verplichte Vuurwerkbril

De Overheid heeft besloten dat vanaf volgend jaar (2019) bij elke bestelling verplicht een vuurwerkbril moet zitten. In samenwerking met de Branchevereniging gaan veel winkeliers er dit jaar al voor zorgen dat er een vuurwerkbril op hun kosten toegevoegd zal worden aan iedere bestelling. Als je de afgelopen jaren bij ons hebt besteld veranderd er eigenlijk niets op dat gebied, wij stoppen immers al jarenlang een gratis vuurwerkbril op onze kosten bij iedere bestelling.

Verplichte Pijlenstandaard

Een ander besluit heeft te maken met de verkoop en afsteken van vuurpijlen. Anders dan met de Verplichte Vuurwerkbril zal nog dit jaar (2018) de wetgeving worden aangepast waarin zal komen te staan dat bij iedere bestelling waar een pijlartikel in zit verplicht een veilige Lanceerbasis, ook wel Afsteek-installatie of Pijlenstandaard genoemd, mee verkocht dient te worden. Dat betekent in de basis dat de besteller verplicht is om een Pijlenstandaard aan te schaffen. De winkelier krijgt de verantwoordelijkheid om hierop toe te zien. Op moment van schrijven is ons nog niet helemaal duidelijk wat er wel of niet mag als een besteller al een Lanceerbasis in zijn bezit heeft. We hopen hier z.s.m. meer duidelijkheid over te krijgen. Bestel je een pijlenpakket, losse vuurpijl of een pakket waar 1 of meerdere pijlen in zit? Zorg er dan in ieder geval voor dat je er een Pijlenstandaard bij bestelt als je die nog niet hebt. Je hebt er al één voor € 1,99!!

Openingstijden 2021

Woensdag 29 dec. 08:00 uur - 21:00 uur
Donderdag 30 dc. 08:00 uur - 21:00 uur
Vrijdag 31 dec. 08:00 uur - 17:00 uur

Adres Vuurwerk Almere Haven

Vuurwerk Almere Haven
De Steiger 29
1351 AB Almere Haven
info@vuurwerkalmerehaven.nl
06 - 400 66 832
KVK: 66539609

Vuurwerkhow

Vuurwerkshow Almere 2015 powerd by vuurwerk almere haven

Vuurwerk Almere Haven verkoopt vuurwerk van de topmerken: