Evolution Fireworks

Evolution Fireworks is opgericht door een aantal personen met een echte passie voor vuurwerk. Met ruim 33 jaar ervaring in de Nederlandse vuurwerkbranche kunnen wij gerust stellen dat wij weten wat wij doen. Ook ons team, dat volledig bestaat uit mensen met affiniteit voor vuurwerk en alles daaromheen. Zo hebben wij verschillende designers van effecten maar bijvoorbeeld ook voor onze labels, folders en flyers en marketing materiaal.

Evolution Fireworks is ontstaan als private label voor een bekende winkel in Nederland, het vuurwerk, toen nog geïmporteerd door een bevriende importeur, werd binnen korte tijd zo populair in Nederland dat wij besloten hebben uit te gaan breiden en de import zelf te gaan behappen. Na een stroeve start hoopten wij op minimaal 5 afnemers in ons eerste jaar, maar al snel bleek dat dit te laag ingeschat had, maar liefst 12 dealer door heel Nederland verkochten Evolution Fireworks.

Wat doen wij.

Wij houden ons enkel bezig met de import van hoogwaardig, en vooral, goedgekeurd CE consumentenvuurwerk voor de Nederlandse markt. Echter zijn wij in de landen om ons heen niet onopgemerkt gebleven en zijn we vereerd met de interesse van een aantal dealers uit Belgie, Duitsland, Frankrijk en zelf Engeland.

Waarom Evolution vuurwerk.

Door ons ervaren team van gepassioneerde vuurwerkliefhebbers weten wat er op de markt te krijgen is en waar er vraag naar is. Wij selecteren in China daarom alleen die producten die echt in het oog springen. Vooraf bedenken wij verschillende cakes en laten deze maken in China, waarna wij op locatie de producten stuk voor stuk bekijken en controleren.

Evolution Fireworks garandeert absolute exclusiviteit, voor de dealers die onze producten verkopen. Wij streven naar maximaal 40 dealers in Nederland, en dan bedoelen wij niet 40 dealers bij elkaar, maar 40 dealers verspreid door het gehele land.

Ons vuurwerk voldoet aan alle wettelijke eisen, zoals de nieuwste CE richtlijn (2013/29/EU). Ook worden alle producten onderworpen aan de wettelijk noodzakelijke testen.

Openingstijden 2024

Categorie 2 afhaaldagen:

28 dec: 08:00 - 20:00
30 dec: 08:00 - 20:00
31 dec: 08:00 - 17:00

Adres Vuurwerk Almere Haven

Vuurwerk Almere Haven
De Steiger 29
1351 AB Almere Haven
info@vuurwerkalmerehaven.nl
06 - 400 66 832
KVK: 66539609

Vuurwerkhow

Vuurwerkshow Almere 2015 powerd by vuurwerk almere haven